Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Η διαδικασια βελτιστοποιησης για μηχανες αναζητησης ονομαζεται SEO (Search Engine Optimization)

http://ergasia-spiti.blogspot.com />


Ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά όχι μόνο τους webmasters αλλά και τους αρθρογράφους σε ένα site, είναι το περιεχόμενό του, αλλά προπάντων και ζωτικής σημασίας είναι ο σχεδιασμός του για την σωστή πρoώθηση και ανάπτυξη του στις μηχανές αναζήτησης. Οδηγίες και τεχνικές SEO βελτιστοποίησης για τις λέξεις-κλειδιά (keywords)στοχευμένες φράσεις  λέξεις-κλειδιά keywords seo title τίτλοςΗ λέξη-κλειδί (keyword) μέσα στον Τίτλο, title tag: Τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζουν πάντα τον τίτλο (title tag) σαν τίτλο της ιστοσελίδας. Συνεπώς ο τίτλος θα πρέπει να είναι σύντομος και να περιέχει 6-12 λέξεις, το ιδανικό είναι το σύνολο 65 χαρακτήρων μαζί με τα κενά διαστήματα. Η λέξη-κλειδί (keyword) μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε αλλά κατά προτίμηση στην αρχή.Το όνομα του αρχείου των εικόνων και οι λέξεις-κλειδιά (keywords): Είναι πολύ σημαντικό τα ονόματα των αρχείων των εικόνων να είναι συναφή με τις στοχευμένες φράσεις λέξεις-κλειδιά (keywords) του κειμένου πχ keywords.jpg
Χρήση  μεγάλων (long tail keywords) λέξεων-κλειδιών: Έχει παρατηρηθεί ότι οι μεγάλες και μακρόσυρτες λέξεις, οι οποίες έχουν και χαμηλότερο ανταγωνισμό αποδίδουν καλύτερα και επιτυγχάνουν υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη.
πηγη:Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή